Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Opblaasfiguren: voor Abraham, Sarah of evenement

abraham-luxe-2Opblaasfiguren zijn er in veel denkbare vormen. Bij Abraham of Sarah zien is een opblaas-Abraham of opblaas-Sarah een logische invulling. Er zijn echter veel meer mogelijkheden met opblaasfiguren. Luister een jubileum, feest of groot evenement op met opblaasbare decoraties.

Geboorte, bruiloft, bedrijfsopening

Als u zich erin verdiept, gaat er een wereld open als het gaat om de mogelijkheden met opblaasbare figuren. Er is voor iedere gelegenheid wel een opblaasfiguur beschikbaar:

  • Skytubes voor de opening van uw bedrijfspand
  • Een ooievaar bij de geboorte van een baby
  • Een bruidspaar voor een bruiloft

En uiteraard de genoemde Abraham en Sarah. Heeft u een evenement waarvoor u denkt aan een opblaasfiguur, neem dan contact op en krijg suggesties van ons.

Suggestie voor opblaasfiguren krijgen >>

Flexibele verhuur

Voor de verhuur van de opblaasfiguren hanteren wij flexibele voorwaarden. U haalt uw gehuurde figuur of figuren op om deze dezelfde of de volgende dag te gebruiken. De dag na gebruik brengt u deze terug. Dit is allemaal inbegrepen in de verhuurprijs.

Opblaasfiguur huren >>

TeBe verhuurt alles voor uw evenementooievaar-3

TeBe Evenementen Service verhu
urt sinds 2004 alle denkbare materialen voor feesten en evenementen. Zo huurt u bij ons naast opblaasfiguren ook statafels, picknicksets en partytenten. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. In onze verhuurshop vindt u het belangrijkste aanbod, bent u specifiek naar iets op zoek, neem dan contact op.

Contact opnemen >>