Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

01-10-2023 | Wij zijn genomineerd! Stem je ook op ons?

Wij zijn genomineerd! Stem je ook op ons?

Op donderdag 26 oktober zijn de Apeldoorn Business Awards in Orpheus en wij zijn genomineerd in de categorie Groothandel en Dienstverlening. Wij zijn enorm trots dat wij in dit rijtje van mooie bedrijven mogen staan! Onze sterke lokale betrokkenheid en samenwerkingen met andere Apeldoornse ondernemingen hebben ons deze erkenning gebracht.

Wij hopen deze nominatie om te zetten in een award, maar daar hebben wij wel jullie stem bij nodig!

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.