Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Over TéBé Evenementen Service – uw partner in partyverhuur

Groots in verhuur, maar altijd met een persoonlijke benadering. Dat is wat u van ons mag verwachten. Met een groot assortiment aan partyverhuurartikelen vinden wij juist die persoonlijke benadering van belang. Wij helpen u graag vinden wat u nodig heeft voor uw evenement.

Van theelepel tot springkussen

Partyverhuur van groot tot klein, van theelepel tot springkussen, u vindt het bij TéBé Evenementen Service. Geen vraag is te gek, wat we zelf niet leveren, regelen we. Dat was bij de start van TéBé Evenementen Service zo en dat is nog steeds zo. U heeft een vraag, wij geven antwoord. U heeft een idee, wij denken mee. Dat is TéBé.

Vraag stellen >>

Alles voor uw evenement

Wij vinden een geslaagd evenement net zo belangrijk als u. De reacties van mensen na een geslaagd feest zijn voor ons de belangrijkste beloning voor onze inzet. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Die kennis delen we graag, laat ons meedenken over uw evenement.

Vrijblijvend informeren >>

Een stukje geschiedenis

Oprichter en naamgever Tonnie Bruens kwam tijdens zijn schooltijd op de LTS in contact met Louis Bouwmeester, destijds eigenaar van het eerste verhuurbedrijf voor partymaterialen in Apeldoorn. Zo kreeg hij op 15-jaige leeftijd zijn eerste weekendbaantje. Als je vrij was van school, was het namelijk juist druk op het gebied van evenementen.

Van afwaskeuken naar bedrijfsleider

Bij Louis Bouwmeester heeft Tonnie vrijwel alles gedaan wat binnen een verhuurbedrijf mogelijk is. Van afwaskeuken en magazijn tot kantoor en decorafdeling. Om na enkele jaren een fulltime baan in de elektrotechniek weer terug te keren bij Louis Bouwmeester, en wel als bedrijfsleider.

Van bedrijfsleider naar eigen verhuurbedrijf

Na diverse andere banen, kroop het bloed waar het niet gaan kon en startte Tonnie in 2004 met TéBé Evenementen Service. Eerst met bekabeling en kasten voor beurzen en evenementen, om uit te groeien tot een volwaardig servicebedrijf voor feesten en evenementen van klein tot groot.

Branchevereniging Verhurend Nederland

TéBé Evenementen Service is aangesloten bij de branchevereniging Verhurend Nederland. Voor dit keurmerk dient TéBé te voldoen aan een aantal gestelde eisen vanuit de vereniging. Verhurend Nederland is toonaangevend in de verhuurbranche en gericht op het verder professionaliseren van de verhuurmarkt door kennis te delen met het doel de kwaliteit te verhogen, dan wel te waarborgen.

Overnames

Bij een groeiend bedrijf komen ook vaak overnames aan de orde. Bedrijfsbeëindigingen, afstoten van activiteiten, allemaal redenen voor overnames. Zo heeft TéBé Evenementen Service de volgende overnames gedaan, wat leidde tot het bedrijf dat het nu is:

  • Overname materialen A&S Partyverhuur; dit leidde tot de verhuizing van de Molenmakershoek naar Kanaal Noord
  • Overname sport- en speluitleen Accres; een uitbreiding en aanvulling op het assortiment partyverhuurmaterialen
  • Overname Jens Verhuur in Arnhem
  • Overname Damu Verhuur
  • Overname B&S Verhuur

De activiteiten en het assortiment zijn flink gegroeid sinds de start van TéBé Evenementen Service in 2004. Wat gebleven is, is de persoonlijke benadering. Uw vragen, ideeën en uitdagingen zijn wat ons vak zo leuk maakt. Leg dus gerust uw vragen aan ons voor.

Vragen stellen >>