Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement

Verhuurshop

Partyverhuurshop TéBé Partyverhuur en Evenementen Service Apeldoorn. In deze webshop treft u een breed assortiment aan partyverhuur materialen.

Op deze pagina kunt u zien wat wij allemaal verhuren op het gebied van partyverhuur. Tevens kunt snel uw bestelling online plaatsen of meer informatie aanvragen of een offerte aanvragen.

U kunt de producten in uw winkelwagentje leggen en uw gegevens invullen. Vervolgens krijgt u een e-mail thuis gestuurd met een kostenoverzicht. Transportkosten, op- en afbouwkosten en schoonmaakkosten zijn hier niet in meegenomen. Een van onze medewerkers neemt altijd even contact met u op naar aanleiding van uw aanvraag via de webshop.

Wij hebben een enorm assortiment. Niet alle tenten zoal partytenten, Mastertenten en pagodetenten staan online. Dus ons assortiment is groter dan dat u in onze partyverhuurshop kunt vinden. Vraag altijd informatie aan over de producten die u niet kunt vinden, want op het gebied van partyverhuur hebben wij alles. We kunnen alles leveren om uw feest tot een succes te maken.