Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Easy up tent: zet zelf snel uw partytent op

mastertent-huren-tebeEen feest georganiseerd, maar zelf geen geschikte partytent? Of ineens regen op komst en snel een tent nodig? De easy up tent is de redder in nood. Snel zelf opgezet en vele afmetingen mogelijk. Haal zelf uw easy up tent op of laat ‘m bezorgen of door ons op- en afbouwen.

Mastertent bestellen >>

Mastertent®: professionele easy up tent

De ‘easy up tent’ doet precies wat de naam zegt. Het opzetsysteem (schaniertent) is zo gebruiksvriendelijk dat u ‘m binnen een minuut opzet. Het lichtgrijze doek maakt de easy up tent tot een stijlvolle luxe partytent. Bij TéBé huurt u professionele vouwtenten van Mastertent®. Het systeem is modulair, waardoor u de Mastertent® eenvoudig uitbreidt.

Modulair systeem

Modulair betekent dat een systeem uit verschillende modules bestaat, die aan elkaar te koppelen zijn. Zo zijn de tenten te koppelen met speciale beugels, koppelklemmen en regengoten. Op deze manier is iedere afmeting mogelijk met deze eenvoudig op te zetten partytent.

Speciale variant voor uw barbecuefeest

mastertent-huren-tebe-6Barbecueën is ook mogelijk onder een Mastertent®. Hier zijn speciale tenten voor te huur. Vergeet het dus niet door te geven als u de tent voor een barbecuefeest bestelt.

Gecertificeerd

Zoals al onze tenten zijn ook deze professionele vouwtenten gecertificeerd. Reserveer nu uw easy up tent zodat u deze op de dag van uw evenement zelf op kunt halen. Indien gewenst bezorgen we de tent, bouwen we deze op en halen we deze ook weer weg.

Mastertent bestellen >>

Voor iedere locatie een oplossing

Voor bijna iedere locatie is er wel een geschikte easy up tent te vinden bij ons. Schroom niet om contact op te nemen voor vragen, we staan u graag te woord. Bel direct 055-5401200 of dien uw aanvraag in.

Aanvraag indienen >>