Partyverhuur in Apeldoorn, Deventer, Zutphen
Sport en spelmaterialen huren: van springkussen tot zeskamp

Sport en spelmaterialen huren: van springkussen tot zeskamp

springkussen-clown-huren-tebe-2Van lekker ontspannen tot flink inspannen, sport en spel voegt wat toe aan uw evenement. Van een springkussen voor een buurtfeest tot een zeskamp voor uw bedrijfsfeest, TéBé Evenementen Service verhuurt het. Zelf geen idee wat te kiezen? Leg uw vragen of ideeën aan ons voor.

Vraag stellen >>

Een onvergetelijke dag met deze attributen
U maakt er een onvergetelijke dag van door een echte doe-dag te organiseren. Zowel sportieve als recreatieve spellen dragen bij aan een dag met veel plezier. Een greep uit de mogelijkheden:

Sportief
Voor een sportieve invulling van uw dag huurt u bijvoorbeeld:

Meer sportieve ideeën aanvragen >>

Recreatief
mini-klimglijbaan-hindernisbaan-huren-tebeVoor een recreatieve invulling verhuren wij onder andere:

Meer recreatieve ideeën aanvragen >>

Overige attributen
Overige attributen om uw dag compleet te maken zijn ook beschikbaar bij TéBé Evenementen Service:

  • opblaasbare figuren
  • suikerspinmachine
  • popcornmachine

Met de grote diversiteit aan materialen en activiteiten is er voor ieder feest wel iets leuks. Wilt u meer weten? Bel ons of doe online een aanvraag.

Aanvraag doen >>

Sport en spel voor jong en oud
U kunt sport- en spelmaterialen bij ons huren voor elk evenement. Of het nu een evenement is voor uw sportvereniging, wijkvereniging, een buurtfeest, bedrijfsfeest, familiefeest of voor op de camping. Sport en spel is voor elke leeftijd, van jong tot oud. Iedereen heeft plezier hebben en beleeft een onvergetelijke dag.

Meer informatie >>

spiraalspel-huren-tebeEen actief feest
Laat uw gasten elkaar beter leren kennen op uw feest. Door op een leuke en ontspannen manier samen een spel te spelen. Een onvergetelijke, actieve dag is wat u uw gasten geeft met de sport- en spelmaterialen van TéBé Evenementen. U huurt deze compleet, zodat u er zelf de minste zorg aan heeft. Maak nu vast een afspraak om het spel voor uw feest te bekijken en te boeken.

Afspraak maken >>

Oudhollandse spellen

U organiseert een dag voor uw vereniging, bedrijf, familie of vrienden. U wilt die dag activiteiten die voor jong en oud geschikt zijn. Dan zijn de Oudhollandse spellen iets voor u. Met uw gasten gaat u terug in de tijd, waar alles draait om samenwerking en plezier. Het maakt niet uit wat de leeftijdscategorieën zijn, iedereen kan deze spellen spelen. TéBé Evenementen Service verhuurt u diverse Oudhollandse spellen die uw dag laten slagen. Lees meer over oudhollandse spellen >>

Springkussens

Kinderen lange tijd bezighouden is regelmatig een behoorlijke uitdaging. Tijdens buurtfeesten, familiedagen of andere evenementen met veel kinderen zijn springkussens een uitkomst. Kinderen vermaken zich eindeloos op een springkussen. Ziet u de blije gezichten van de kinderen tijdens uw evenement al voor u? Lees meer over springkussens >>

Hindernisbaan

U wilt een sportief onderdeel op uw evenement, maar niet iedereen wordt enthousiast van het woord “sport”? Dan is een hindernisbaan een goede oplossing. De opblaasbare hindernisbanen zijn uitnodigend door hun kleuren en uitdagend door hun opzet. Ook niet-sportieve mensen hebben hier plezier mee. Lees meer over de hindernisbaan >>