Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Springkussens: altijd een succes

springkussen-tijger-huren-tebeKinderen lange tijd bezighouden is regelmatig een behoorlijke uitdaging. Tijdens buurtfeesten, familiedagen of andere evenementen met veel kinderen zijn springkussens een uitkomst. Kinderen vermaken zich eindeloos op een springkussen. Ziet u de blije gezichten van de kinderen tijdens uw evenement al voor u?

Kinderen zijn dol op springkussens

Kinderen zijn dol op springkussens. Daarom ziet u ze ook op vrijwel ieder evenement waar kinderen komen. Of het nu op een familiedag, buurtfeest, bedrijfsfeest of groter evenement is, luchtkussens zijn een groot succes bij de kinderen. Bekijk het assortiment of vraag vrijblijvend informatie aan.

Informatie aanvragen >>

Springkussens in allerlei vormen

Bij TéBé Evenementen Service huurt u springkussens in allerlei vormen en formaten. Ook hebben wij overdekte springkussens. Ideaal bij wisselvallig weer. De springkussens die u bij ons kunt huren zijn:

springkussen-hiphopper-huren-tebeU kunt onze springkussens onder andere huren voor uw bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, groot tuinfeest, de opening van uw bedrijf of voor een familiefeest.

Wilt u meer weten of direct een springkussen reserveren? Bel ons op 055-5401200 of doe online een aanvraag.

Springkussen huren >>

Praktische informatie

Handig om te weten voordat u een springkussen huurt:

  • Onze springkussens liggen op een verrijdbaar karretje klaar, vervoer regelt u zelf*
  • De springkussens worden geleverd met gebruiksaanwijzing en blower
  • De gebruiksaanwijzing moet te allen tijde gevolgd worden
  • De blower heeft een stroomverbruik van 220 Volt, 6,5 Ampere en 1100 Wat
  • De springkussens staan in 10 minuten.

* Heeft u niet de mogelijkheid om het springkussen op te halen of past het niet in de auto of aanhanger, dan is het mogelijk dat we het springkussen op locatie leveren. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Afspraak maken >>