Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Zeskamp: diverse spellen voor een leuke dag

Als u een activiteit wilt organiseren waar iedereen een leuke dag aan beleeft, denk dan zeker aan een zeskamp. Sport en spel worden hier gecombineerd met teamstrijd. Door de variatie in de verschillende onderdelen, is een zeskamp leuk en spannend. Een dag vol plezier.

Huur een zeskamp-pakket

Een zeskamp kan op een relatief klein terrein al gespeeld worden. Wij verhuren complete zeskamp-pakketten met spellen die geschikt zijn voor jong en oud. Deze zijn inclusief spelbeschrijvingen (bekijk hier en hier de spelbeschrijvingen). Wij helpen u graag met de keuze voor het meest geschikte zeskamp-pakket, vraag vrijblijvend informatie aan.

Informatie aanvragen >>

De arrangementen

Wij hebben voor u vier arrangementen samengesteld die garant staan voor een geslaagde dag. Een korte uitleg van de verschillende spellen vindt u onder de arrangementen.

We leveren de arrangementen als compleet pakket. Het pakket bevat alle accessoires en de spelbeschrijvingen.

Actieve en recreatieve spellen

De zeskamp-pakketen die wij verhuren bestaan uit actieve en recreatieve spellen. Een parcours met enorme skippyballen of een wedstrijd met een vliegend tapijt. Niet alleen strijden dus, vooral ook veel plezier maken samen. U zorgt voor een terrein, wij voor de spellen voor uw zeskamp.

Combineer uw zeskamp met andere activiteiten

U vindt bij ons veel andere leuke attracties voor uw bedrijfsfeest, familiedag of ander evenement. Maak van de zeskamp een nog hilarischere beleving met sumo-worstelen of huur een springkussen voor de kinderen. Voor de lekkere trek zijn er de suikerspin- en popcornmachines. Zullen we samen bedenken hoe uw dag een groot succes wordt? Bespreek nu de mogelijkheden met ons.

Mogelijkheden bespreken >>

TeBe: alles voor uw evenement

TeBe Evenementen Service verhuurt sinds 2004 alle denkbare materialen voor feesten en evenementen. Zo huurt u bij ons bijvoorbeeld opblaasfiguren,  Oud-Hollandse spellen, springkussens, tafels, stoelen, servies, glaswerk & servies en partytenten. Dit zijn enkele voorbeelden, in onze verhuurshop vindt u het belangrijkste aanbod. Wij helpen u graag om uw dag tot een succes te maken, neem contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen >>