Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

09-02-2021 | Vierde editie: Het gezicht achter..

Vandaag in het gezicht achter… Dirk!

“Mooiste event tot nu toe is denk ik met een kleine voorsprong op de rest; het bedrijfsfeest bij Logicx in opdracht van Regeldat. Met name de totstandkoming van het project, het schakelen tussen diverse partijen en dat voor de start van het feest (dus einde opbouw) alles op z’n plek valt! Het is daarnaast mooi om te zien hoe iedereen op elkaar ingespeeld is, mede door de jarenlange intensieve samenwerking met Regeldat! Helemaal gezien de huidige situatie verlang ik terug naar die tijd en sta je even bewust stil bij hoe mooi vak we eigenlijk wel niet hebben”

Excelleert in: het bedenken van creatieve oplossingen. En in het bezit van de looks & skills van een volwaardig kerstman (december 2020).

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.