Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

15-08-2018 | Vakantie, (weer) Vroeg op staan, Veelzijdigheid & Voldaan

Hallo allemaal,

Wat fijn dat je er bent! 🙂 Is de extreme hitte al weer een beetje van jullie afgedropen de afgelopen dagen? Er zit nog wat in het vat, dus de heaters laten we voorlopig nog even op ‘zolder’ staan. Maandag was het na twee weekjes rust gebeurt met de rust bij TeBe, want ik mocht weer aan het werk!

Ik heb gelijk even  ‘de schade’ opgenomen en ben tot de ontdekking gekomen dat mijn collega’s het perfect hebben gered zonder mij.. 🙂  Weer terug op het hoofdkantoor of crisiscentrum, zoals we het soms ook wel eens noemen, is het even schakelen. Wat is er gebeurd, wat gaat er nog gebeuren en vooral wat moet er nog gebeuren.

Inmiddels is zaagmans alweer geweest om de week door midden te zagen. En ik kan jullie zeggen dat ik nog niet rood aangelopen ben, slapeloze nachten heb of alweer toe aan vakantie ben. Iets met frisse moed.. 🙂

Ik ben pas net begonnen, maar toch blijf ik me steeds verbazen over de veelzijdigheid van het vak. Faciliteren, adviseren en organiseren van evenementen in de breedste zin van het woord. Als ik al zie wat ik de afgelopen dagen aan diversiteit aan vragen en bestellingen heb gekregen.. niet één, niet tien, maar tientallen..  en dat is pas het startpunt van de periode die nog voor ons ligt.

Een bedrijfsfeest volledig verzorgen of alleen de materialen leveren, advies geven voor een bruiloft en samen een weg vinden om de gewenste sfeer te creëren, ontzorgen van een klant die net een dierbare verloren is of een compleet festival opbouwen.. stuk voor stuk unieke  momenten. En alle momenten groot of klein zijn even belangrijk voor mij en voor onze opdrachtgevers. Ik hoop elke dag de sleutel in het slot te draaien .. op weg naar huis… met een glimlach op mijn gezicht. Gewoon omdat de klanten, van die zelfde ochtend toen ik de sleutel in het slot draaide om de dag te beginnen, tevreden zijn. Helemaal waterdicht of 100% zal het misschien niet worden, maar daar ga ik wel mijn stinkende best voor doen.

Fijne dag!

Groetjes,

Judith

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.