Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

19-02-2018 | Vacature Event Medewerker

Vacature Event Medewerker

Bij ons werken doeners, dromers, handige harry’s, sporters, oma’s, drummers, vaders, toppers en creatievelingen en alles wat er tussen zit. Samen met onze opdrachtgevers maken we de mooiste plannen, ontstaan de grootste ideeën en zorgen we voor een geweldige uitvoering.

Festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten, 
Bruis jij van de energie? Dat heb je nodig als je wilt werken bij TeBe. Want we proberen niet alleen voor onze klanten er alles uit te halen, we willen graag ook alles uit jou halen. Wij adviseren, organiseren, faciliteren en verhuren. Met een groot assortiment en een groot netwerk van aanverwante dienstverleners kunnen wij in spelen op elke vraag op het gebied van evenementen.
Groots in verhuur maar altijd met een persoonlijke benadering.

We zoeken een gedreven, representatieve en service gerichte collega, het bezit van rijbewijs B is een must. Rijbewijs BE, C of CE is een pre, evenals een heftruckcertificaat. Ben jij sociaal, zelfstandig, stressbestendig en kan je gestructureerd werken? Solliciteer dan op deze vacature en dan nodigen we je graag uit om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van een langdurige samenwerking te bespreken. Een kleine note bij bovenstaande is dat de mogelijkheid bestaat dat er soms zweetdruppels op je voorhoofd staan, want naast mooi werk is het ook fysiek werk (op- en afbouw evenementen, festivals & feesten).

What’s in it for you?
Een inspirerende werkomgeving binnen een dynamische organisatie. Geen dag is hetzelfde en je werkt mee aan unieke projecten en komt op prachtige locaties. We bieden je een fulltime baan in een bedrijf met een klein gedreven team. Elke dag is anders en morgen is weer anders dan vandaag.

Mooie avonturen
Wij geloven dat een gezellige werksfeer, hard werken en liefde voor het vak altijd zorgt voor resultaat. Als jij dat ook gelooft, dan gaan wij het avontuur graag met jou aan! Stuur dan je sollicitatiebrief en je cv voor 1 maart naar planning@tebe.nl t.a.v. Dirk Vos. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.