Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

27-01-2021 | Tweede editie; Het gezicht achter

Vandaag in Het gezicht achter… Bradley!

“De Midwintermarathon vind ik een bijzonder mooi project, omdat je over de hele route tenten en stoelen neer gaat zetten en dus op verschillende locaties verdeeld over meerdere dagen bezig bent! Voor ons een marathon op- en afbouwen. In één weekend verschijnen ruim 14.500 deelnemers aan de start. Het is toch fantastisch dat zo’n evenement in mijn geboorteplaats Apeldoorn georganiseerd wordt.”

Excelleert in: extreem nieuwsgierig en leergierig naar alle facetten van de evenementenbranche. En zorgt voor optimale training van de lachspieren van alle collega’s.

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.