Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Stretchtent: flexibel en luxueus

stretchtent-105-x-15-meter-zandkleur-huren-tebe-1Het weer in Nederland laat zich niet voorspellen. Schaduw tegen de zon of juist beschutting tegen de regen is geen overbodige luxe. De stretchtent is een open tent met een luxueuze uitstraling. En bovenal: enorm flexibel. Deze flexibele tent huurt u bij TeBe Evenementen Service.

Stretchtent huren >>

Van doek tot megatent

De mogelijkheden met stretchtenten zijn vrijwel eindeloos. Of u nu beschutting nodig heeft in een tuin of honderden mensen verwacht vanwege een festival, met een stretchtent is het allemaal mogelijk. Meerdere stretchtenten aaneenschakelen is geen probleem. Kies voor een open of halfopen uitvoering, afhankelijk van waar je de tent voor inzet.

Natuurlijke uitstraling

Onze stretchtenten staan op houten palen, wat een natuurlijke beleving creëert.  De stretchtenten zijn ook leverbaar met aluminium palen. Van tuinfeest en bruiloft tot bedrijfsfeest of festival, de stretchtent leent zich ervoor. Ook wat betreft de looks is de stretchtent flexibel: van organische vormen tot strakke designs, de mogelijkheden zijn enorm. Meer weten? Stel vrijblijvend uw vragen.

Vraag stellen >>

Gebruik een stretchtent als luifel

Tijdelijk een luifel inzetten tijdens uw evenement? Daar leent de stretchtent zich zonder meer voor. Met de stretchtent maakt u een luifel zo groot als u nodig heeft. De stretchtent is ook uitermate geschikt als terrasoverkapping.

Geen zorgen over veiligheid

stretchtent-105-x-15-meter-zandkleur-huren-tebe-3-sliderU heeft de zekerheid van een volledig veilige tent als u deze bij TeBe Evenementen Service huurt. U profiteert van deze zekerheden:

  • Bezorgd, opgebouwd en afgebroken door TeBe
  • Tenten voldoen aan de benodigde wettelijke eisen
  • Tenten zijn gecertificeerd volgens de benodigde brandveiligheidsnormen

Meer weten over beschikbaarheid en mogelijkheden? Wij zoeken graag naar de beste oplossing voor uw evenement. Neem dus gerust contact op voor uw vragen

Contact opnemen >>