Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

Pagodetent: stijlvolle, flexibele blikvanger

pagodetent-huren-tebe-4De pagodetent is een stijlvolle blikvanger op uw evenement. Zet de pagodetent in als VIP-tent, verkooppunt of partytent, of als prachtige entreetent, gekoppeld aan een alu-frametent. De pagodetent is te huur in verschillende formaten en wordt door ons geleverd en opgebouwd.

Pagodetent huren >>

Creëer de ruimte die u nodig heeft

Met pagodetenten creëert u de ruimte die u nodig heeft. Ze zijn in diverse afmetingen beschikbaar en zijn aan elkaar te koppelen. Ook wat betreft de vloer kunt u kiezen:

  • zonder vloer
  • kunststof vloer
  • waterpas gelegde systeemvloer

De standaard afmetingen zijn 3 x 3, 4 x 4 en 5 x 5 meter. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

Veelzijdig in te zetten tent

pagodetent-huren-tebe-9De pagodetent is populair vanwege zijn veelzijdige inzetbaarheid en uitstraling. Dit komt mede door de zijwanden, die naar keuze voorzien zijn van ‘french windows’ of helemaal dicht zijn. Ook met opengeschoven zijwanden is de tent stijlvol en opvallend.

Geschikt voor vele locaties

Naast veelzijdigheid in gebruik, is de pagodetent ook geschikt voor veel verschillende soorten locaties. Wij bouwen deze zonder vloer of op een VIP-deck. Er is voor iedere locatie een oplossing. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Informatie opvragen >>

Praktisch

De volgende zaken zijn goed om te weten als u een pagodetent wilt huren:

  • Al onze tenten voldoen aan de wettelijke eisen en brandveiligheidsnormen
  • De pagodetenten zijn berekend en gekeurd tot windkracht 8
  • Op- en afbouw is inbegrepen in de prijs

Afleveren op locatie offreren we graag apart voor u. Wilt u weten of een pagodetent geschikt is voor uw evenement, komen wij graag kijken op uw locatie. Bij twijfel of vragen, neem contact op.

Contact opnemen >>