Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

13-11-2018 | Seizoenen

Net als de Lente, Zomer, Winter en nu de Herfst kennen wij ook seizoenen het hele jaar door. Voor de donkere dagen verlichting, voor het koude weer de heaters en voor de constant veranderende weersverwachtingen een tent. De tijd om gezamenlijk met een dekentje achter de vuurkorf te kruipen met een heerlijke beker chocolademelk met slagroom is aangebroken.

Waar zijn wij de afgelopen weken nou eigenlijk mee bezig? Na september met een volle evenementenagenda valt het niet ineens stil. Afgelopen weken hebben wij een bijdrage mogen leveren aan heel veel verschillende mooie projecten.

Zo heb je in oktober de Nationale Bokbierdag in Zutphen, maar ook hier in Apeldoorn zijn er twee mooie evenementen omtrent bockbier georganiseerd (Bock&Wild en Herfstbokfestival). Ook Roots in the Woods kwam weer voorbij op de agenda. De maand oktober werd swingend afgesloten met the Orginal 80’s Party. Kortom in oktober was er amper kans om koude voeten te krijgen..

Maar naast de bijna typische herfstevenementen zijn er ook bruiloften, studiedagen op scholen en najaar shows van o.a. campers/caravans. In de eerste week van november mogen wij altijd een mooie bijdrage leveren aan het bijzondere evenement Licht op Herinnering en een herdenkingsconcert in de Grote Kerk.. want tijdens de onstuimige herfstdagen willen  we ook geborgenheid en warmte voelen..

De Partysol heeft deze maand zijn eerste uitstapje gemaakt over de grens voor een Open Huis in België.. en voor het eerst met de nieuwe vloer. (test geslaagd).

Deze week bereiden we ons voor op de winter met Spirit of Winter, er wordt morgen en overmorgen een mooie beurs georganiseerd Buitengewoon Business in het Omnisport en we bereiden ons voor op Sinterklaas en Kerst.. en zo zijn er nog veel meer mooie projecten te benoemen, klein en groot. Zo rijden wij ook wekelijkst de combirit voor Brouwerij de Vlijt, die inmiddels alweer 5 jaar bestaat en waar wij al 5 jaar lang het bier voor mogen rijden. Nog van harte gefeliciteerd met jullie mooie jubileum.

Wij houden het hopelijk nog lang warm deze herst/winter, maar dat kan niet zonder jullie! Dus.. mocht je al bezig zijn met de voorbereidingen voor je kerstborrel of kerstdiner? Geef ons even een belletje 055-5401200.

Warme groet,

Namens het hele TéBé-team.

Judith Aarnink

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.