Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

29-11-2018 | Nieuwe Conic collectie!

Sinds vandaag toegevoegd aan ons assortiment de Conic collectie. Met deze lijn kan je alle kanten op.
De kussens zijn bijvoorbeeld in het wit verkrijgbaar, maar ook in het grijs/wit gestreept of blauw/wit gestreept.

Modern of juist een beach look? Het kan allemaal met Conic lijn. Daarnaast is deze lijn ook in vele verschillende opstellingen te plaatsen. Een hoekbank, loungeset of een 2/3-zits bank. Of wil je de hele set verlicht hebben door middel van LED-verlichting? Het kan allemaal. Prima te combineren in vele diverse stijlen.. en net even wat anders!

We gaan dit nog even implementeren op de website en in ons verhuurpakket, dus binnenkort meer hierover! Wil je alvast meer informatie ontvangen? Bel gerust naar 055-5401200 of stuur een e-mail naar info@tebe.nl

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.