Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

24-12-2019 | Maak van de feestdagen een magische tijd, vul ze met liefde plezier en vooral gezelligheid!

Belofte maakt schuld.. laatst hadden we een foto geplaatst met onze nieuwste aankoop.  Later zou meer volgen. Later is vandaag. Het is toch de tijd van cadeautjes uitpakken, dus gisteren hebben we de strik er maar even afgehaald. Mooie gelegenheid om gelijk een goede test te doen en even gezellig met het team de koppen bij elkaar te steken en terug te blikken op afgelopen jaar.

Ik kan alle evenementen en projecten wel gaan noemen, maar daarmee zou ik afbreuk doen aan.. en ik zal ook eerlijk bekennen dat mijn harde schijf niet altijd weet hoe, wat of wanneer. De tijd lijkt te vliegen. Elk jaar zeg je weer voor je het weet is het Kerst en morgen is het dan weer zover.. weer bijna een jaar voorbij.  Maar beter zo dan andersom.

Wat is er veel gebeurd afgelopen jaar. 9.996 e-mails (dat is alleen nog maar mijn mailbox, sorry voor alle spam ;)) en 1753 projecten verder is 2019 bijna op zijn einde. Gemiddeld zijn dat 33 projecten per week. Dit is van de 15 klapstoelen tot de compleet verzorgde evenementen van A-Z. Elke periode en ieder evenement en gelegenheid zijn eigen charme.. Eigenlijk is geen jaar hetzelfde en zien wij ook steeds weer nieuwe dingen. Dit jaar hebben we meerdere investeringen gedaan, waarbij we hopen in de toekomst jou  te kunnen blijven verrassen.. ook intern is en gaat er nog veel veranderen, maar goed.. ik wil ook nog Kerst bij mijn familie vieren, dus dat ga ik niet allemaal benoemen. Een paar veranderingen zullen begin 2020 zichtbaar worden en wie ben ik om jullie daar niet van op de hoogte te houden… dus nog even geduld, want echte verandering kost tijd.

Blij met onze vaste relaties, die ons elke keer weer een kans geven en vertrouwen in ons hebben! Maar ook met de nieuwe klanten die hun weg weten te vinden naar de Koningslijn 32. De flexibiliteit van alle medewerkers of ze nu zzp-er of in vaste dienst zijn, of ze nou een uurtje de handen uit de mouwen steken of dag in en dag uit klaar staan.. Relaties, leveranciers en personeel  hebben het gemaakt dat wij, net als onze kantoorhond Sandy verlangend naar een lekker koekje, kijken naar 2020. Bedankt daarvoor.

Nu even terugkomend op onze nieuwe aanwinst.. net als elk mens een look-a-like schijnt te hebben, een dubbelganger, iets of iemand wat ergens heel erg op lijkt.. nou zoiets hebben wij  nu ook. De 10 verschillen zijn te zoeken.. we gaan nog aan de slag met enkele modificaties maar vanaf 2020 ook te huur bij ons.. het broertje van Partysol!

Daarmee wil ik, wat inmiddels een behoorlijk langdradig verhaal schijnt te worden, afsluiten. Ik hoop dat jullie allemaal kunnen genieten van een warme en gezellige Kerst omringd door mensen waarvan je houdt en die van jou houden. Ik wens jullie alvast een fantastisch 2020 in goede gezondheid en dat elke dag maar weer een feestje mag zijn.

Maak van de feestdagen een magische tijd, vul ze met liefde plezier en vooral gezelligheid!

Feestelijke groetjes,

Team TeBe

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.