Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

27-02-2017 | Laat ons u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw feest!

Van A-Z het bedrijfsfeest organiseren en de klant ontzorgen.. wij zeggen niet voor niets: ‘Werk maken van uw feest is onze passie!’.

Vorige week hebben wij in samenwerking met diverse partners (waaronder Party Service Apeldoorn, Kugel Light & Sound & Mobi Events) een bedrijfsfeest georganiseerd met het thema winter.
Bekijk hier de video.

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.