Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

16-11-2017 | Kerstborrelactie 2017!

Voor alle Kerstballers en Champagne knallers!

De dagen worden korter, het is donkerder maar ook de kerst komt weer dichtbij. Heeft u al tijd gehad om over de komende kerst- of eindejaarsborrel na te denken? Komt u er niet helemaal uit of wilt u net wat anders als andere jaren? Laat het ons even weten, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs.

Graag willen wij u wat inspiratie meegeven. Want als het buiten koud is, dan is het tijd om het binnen (of in een verwarmde tent) lekker warm te maken. De houten uitgifte huisjes zorgen voor een warme en gezellig sfeer. Even lekker samen met je collega’s warme chocolademelk met slagroom of een glühwein halen? Maar ook een stamppotbuffet past prima bij het koude weer. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden die we graag met u bespreken, maar de volgende aanbieding willen we u niet onthouden. Er is geen onbeperkte voorraad, dus wees er bij belangstelling snel bij!

Aanbieding van € 515,- voor € 350,-! Bestaande uit:
– 1 houten uitgiftehuisje
– 2 statafel steigerhout 80 x 80 cm
– 4 kruk steigerhout met kussentjes
– 1 terrastafel steigerhout 160 x 80 cm met 2 bankjes en kussentjes
– 2 korven picardi glazen en 1 korf  bierglazen
– 1 warmhoudketel voor glühwein of warme chocolademelk

Aanbieding is incl. afwaskosten, plaatsen/weghalen materialen en transport binnen Apeldoorn. Excl. BTW.

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.