Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

20-11-2017 | Just a day @ TeBe!

Om 6:15 uur gaat de wekker. De week begint weer. Na het hele standaard ochtendritueel rijd ik met mijn gesmeerde boterhammen over de A1 richting Apeldoorn. Ik neem afslag Hoenderloo op de snelweg om vervolgens 10 minuten later op plaats van bestemming aan te komen.

Ik loop naar binnen, doe de lichten  aan en start de computers op. Alvast snel even de e-mail door lezen en een paar mails beantwoorden om vervolgens de week goed te beginnen met het eerste bakkie koffie. Even snel bijpraten over het weekend en het startschot voor de nieuwe werkweek is gegeven.

In de ochtend volgen de eerste telefoontjes van klanten die benieuwd zijn hoe laat we de materialen retour halen. Maandag = retourdag (over het algemeen). Alle materialen die voor of in het weekend zijn geleverd, vinden vandaag weer hun weg terug naar hun thuisbasis. Halverwege de dag lijkt het magazijn misschien soms als een op hol geslagen keukenmachine waarvan de inhoud verspreidt ligt door de keuken. Maar na de controle van materialen en indien nodig een warme douche, vinden ook deze materialen hun weg terug naar hun eigen vertrouwde standplaats en ziet het magazijn er in korte tijd weer netjes uit.

Mijn collega’s onderweg bellen gedurende dag af en toe met vragen dat er niemand op locatie aanwezig is of dat materialen niet compleet zijn. Om vervolgens de hele dag af en aan te rijden naar de zaak en te zorgen dat einde van de dag alles weer retour is.

Op kantoor gaat dit in iets mindere mate hetzelfde met materialen die klanten retour komen brengen, die ze het weekend in gebruik hadden. Ook de eerste bestellingen en offerte aanvragen komen weer binnen voor komende weken en soms zelfs al voor de volgende dag. Een tafel voor morgen er extra bij, nog 10 stoelen vergeten te bestellen of in verband met het slechte weer graag nog even een tentje extra.

Soms zou je een octopus willen zijn met 8 armen, zodat je meer tegelijk zou kunnen doen, maar dat ziet er wellicht ook een beetje gek uit. We werken niet op basis van wat vandaag niet lukt, komt morgen wel.. maar wat echt niet lukt vandaag, komt morgen bovenaan de lijst. Aan het einde van de middag worden alvast alle materialen voor de volgende dag klaargezet of in de vrachtwagen geladen en wordt de planning voor de volgende dag uitgeprint. Er belt nog een klant dat ie wat later is met het retour brengen van de materialen. Hier wachten we nog even op en dan doen we het licht uit.

Morgen weer een nieuwe, waarschijnlijk totaal andere dag!

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.