Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

17-10-2019 | Ingewikkeld interessant!

Iedereen kent het vast wel.. je bedenkt wat van tevoren, je werkt het uit en je zorgt dat het wordt uitgevoerd. In theorie kan je eindeloos fantaseren en oneindig veel ideeën bedenken, waarbij je in de praktijk toch tegen een aantal zaken aan loopt.

Niets leuker is het dan om een middagje achter je computer weg te kruipen en even een kijkje te nemen aan de andere kant, om te kijken waar je collega’s zogenaamd de hele dag druk mee zijn 😉
Ik mocht mee op de vrachtwagen om te assisteren bij de opbouw van een zakelijke bijeenkomst.
Vandaag geeft een opdrachtgever van ons een lezing, op een wat ik vind wel een hele bijzondere locatie.

Ongetwijfeld heb je het zelf ook eens ondervonden.. je rijdt ergens honderd keer langs, maar eigenlijk weet je niet echt wat er zich achter de muren bevind. Je maakt wellicht in je hoofd een voorstelling, maar deze hoeft niet te kloppen met de werkelijkheid. Zo kwamen wij geheel blanco aan op locatie en werden hartelijk welkom geheten.

Wist jij bijvoorbeeld dat er mummieplanten bestaan?  Op deze locatie werden ze gemaakt van echte planten, alleen voor iedereen zonder groene vingers, kan je van deze groenkunst veeeel langer genieten. Leuk om even een kijkje in de keuken te nemen bij een bedrijf dat zichtbaar met passie bezig is met zijn product.. ingewikkeld interessant vonden wij!

In samenwerking met diverse leveranciers verzorgen wij ook wel eens groenvoorziening voor een event.. om een ruimte mooi aan te kleden! Dat was in dit geval absoluut niet nodig.. zie hier het resultaat waarvan ik vind dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten en waarvan het resultaat lijkt alsof het niet anders is geweest, omdat het gewoon past. Tot zover mijn uitstapje buiten de kantoormuren.. een fijne dag vandaag!

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.