Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

12-11-2019 | Ik geloof..

Ik geloof..

Ken je de magische momenten nog thuis, waar je later als je groot bent nog met een beetje heimwee aan terug denkt..? Zo, is de intocht van Sinterklaas toch ook altijd zo’n familiemoment, in ieder geval dat was het voor mij, waar ik nu nog met een grote glimlach op terug kijk..

Al weken vol spanning omdat het bijna zover is.. en eigenlijk elk jaar de grote hamvraag of het wel goed gaat komen met de cadeaus, de Pieten of met Sinterklaas. Niets zo spannend voor een kind. Als je ouder wordt en een andere kijk op bepaalde dingen hebt gekregen, dan heb je weer andere stressmomenten rond deze periode..  maar dat even terzijde.

Een van de weinige keren dat je van papa en mama niet aan tafel hoefde te eten, maar lekker met z’n allen rond de tv.. warm bij de kachel is bij bepaalde temperaturen, die niet onlogisch zijn voor dit jaargetijde, echt geen straf. Waar je met grote ogen naar een klein scherm soms zwart/wit maar misschien al wel met kleur en een grote blok aan de achterkant verwachtingsvol het programma volgde .. waar je soms tegen Aard Staartjes schreeuwde wat die moest doen, ook al wist je dat hij je vanuit jouw huiskamer niet kon verstaan.

Dat waren toch mooie momenten, nu inmiddels wat ouder, 20 datumprikkers verder om een samenzijn van een krappe 3 uur in te plannen om tot overmaat van ramp ook nog ergens tussendoor tijd te vinden voor de voorbereidingen, is het magische er soms een beetje af..

En nu zeg ik niet dat je alles moet geloven, maar als je toch nog eens zo kon geloven en zo op kon gaan in een verhaal, zou dat niet de brandstof dienen te zijn waar elk bedrijf op loopt? Want wij geloven.. of je nu een housewarming, tuinfeest, braderie, festival of bedrijfsfeest te organiseren hebt.. dat wij het kunnen waarmaken. En we zullen alles uit de kast halen en net als met Sinterklaas kan er op de route er naartoe of tijdens of na van alles mis gaan, maar het streven is te voldoen aan die verwachting waarvan jij bij de voorbereidingen geloofde dat het zo zou moeten worden..

Geloof jij dat ook? En ben je al bezig  met de voorbereiding voor de Kerstborrel op het werk of het Kerstdiner thuis of wellicht zelfs al met een jubileum in 2020? Vraag dan vrijblijvend bij ons een offerte aan via 055-5401200 of info@tebe.nl.

Ps. de komende weken krijg je bij je bestelling een overvol glas met heerlijke pepernoten om even terug te gaan, naar toen je nog jonger was en thuis Sinterklaas vierde..

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.