Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

13-04-2018 | Het verhaal van week 15!

Na een mooi zonnig weekend stonden we 7:45 uur maandagochtend weer vol met frisse moed op kantoor. Even een lekker bakkie koffie en gaan met die banaan. Van het weekend al wat materialen klaargezet  voor komend weekend, dus vandaag was het de vrachtwagen starten, de weg op en zorgen dat de materialen hun weg weer terug vinden naar het magazijn. Tussendoor nog een paar last-lastminute bestellingen afgeleverd en de maandag vloog weer voorbij.

De dinsdag begon wat minder goed.. Er was een waterleiding in de straat gesprongen. Tot 12u zonder water (lees: koffie gezeten). Gelukkig werken er hier wat organisatietalenten en hebben we de nodige koffie apparatuur, dus al gauw trok de aroma van net gezette koffie weer door ons pand.
Op dinsdag begonnen de verkeersexamens op de fiets. We hopen dat iedereen is geslaagd en wensen de deelnemers vandaag nog heel veel succes! https://www.apeldoorn.nl/jeugdverkeersexamen

Zie hieronder het resultaat van nieuwe messing afzetpalen en koorden. We doen niet alleen verhuur, maar indien gewenst kunnen we ook de verkoop verzorgen van diverse materialen.

Woensdag; In opdracht van en in samenwerking met Maitre Deux Catering en in samenwerking met Kugel hebben we een mooie opdracht voor een relatiedag mogen faciliteren in Apeldoorn. Aanschouw hieronder het resultaat  ( © Maitre Deux Catering ).

En dan donderdag.. het hoogtepunt van de week; Tonnie was jarig! Hij heeft dit gevierd door vast alle biertapjes gereed te maken.. en nee, niet voor zijn verjaardag, maar voor het Ugchelse Bierfestival. Dus heb je zondag nog geen plannen..  https://indebuurt.nl/apeldoorn/nieuws/yes-het-ugchelse-bierfestival-is-terug~20217/ . Entree is gratis!

Het was deze week de week van de pakketpost, want e.a. stroomde binnen voor het project voor dit weekend in Den Bosch. De pagodetenten hebben gisteren al hun plekje gevonden op locatie en vanochtend is de hele colonne vertrokken om binnen aan de slag te gaan.. Misschien is vrijdag de 13e niet de meest ideale dag voor grote plannen, maar we gaan de uitdaging aan. Later deze week hoor je of het gelukt is..

Fijne dag allemaal!

Zonnige groet,

Judith

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.