Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

28-11-2017 | Het Grote Ondernemersfeest!

Serious Request komt dit jaar naar Apeldoorn en dat kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Daarom slaan de ondernemers, op initiatief van Henry van Hattem – dagelijks bestuurslid van de BKA (Bedrijvenkring Apeldoorn), de handen ineen voor een geweldig feest waarbij de opbrengst naar Het Glazen Huis van 3FM Serious Request gaat.

Voor meer informatie & kaarten, kijk op; www.HetGroteOndernemersfeest.nl

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.