Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

20-12-2018 | Fijne Feestdagen en een Feestelijk 2019!

Zo middenin de Kerstdrukte begint het kerstgevoel al lekker te kriebelen.. Maar voordat je vakantie hebt, je hoopt op een zeer onwaarschijnlijke witte Kerst, je maag hebt leeggemaakt om aan te schuiven bij de warme en gezellige kerstdiners, de wijnglazen hebt opgepoetst, het huis hebt opgeruimd voor de lading kerstcadeaus en de bank gereed hebt gezet voor het uitbuiken.. Daarvoor en daarom willen wij jullie nu alvast hele Fijne Feestdagen wensen en een gelukkig, gezond en vooral feestelijk 2019!

Wij kijken terug op een mooi jaar! We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie bijzondere soms bijna onmogelijke aanvragen, mooie unieke projecten en uiteraard voor het vertrouwen! Graag tot volgend jaar!

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.