Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

27-01-2021 | Eerste editie; Het gezicht achter..

Het gezicht achter..

Elke week in het gezicht achter, laten we je kennismaken met de kracht achter ons TeBe-team. Vandaag Dennis aan het woord.

“Het mooiste project tot nu toe vind ik het Drakenbootfestival. Het is heel breedschalig; van tenten opbouwen tot aan de horeca tenten inrichten. Daar komt dan nog eens de logistieke uitdaging bij. De diversiteit maakt mij elk jaar weer uit kijken naar dit weekend in juni.”

Excelleert in: samen met alle collega’s mooie dingen maken! En koffie drinken.

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.