Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

02-08-2019 | Eerst helemaal ontladen..

Als je het meeste uit een batterij wilt halen dan moet je hem regelmatig helemaal leeg laten lopen, voordat je hem weer opnieuw gaat laden. Inmiddels is de vakantietijd aangebroken en dus even tijd om te ontspannen en te herstellen van een toch wel uitdagende start van het evenementenseizoen.

Op de zaak nog even opruimen wat is blijven liggen, extra zaken van de to-do list afwerken omdat het toch even iets rustiger is, mail weg werken en klaar voor vakantie. Ook voor ons is de vakantie (bouwvak) relatief rustig, maar omdat we dan ook met een kleinere bezetting zijn, hoeven we ons absoluut niet te vervelen. Doelloos druk zijn zit niet in ons DNA, dus plannen maken, klaarstomen voor de laatste drukke maanden en voorbereiden op de winter. Doelen stellen en actie ondernemen op alles wat nog op de agenda is blijven staan, zodra Koningsdag zichtbaar was op de agenda. En hoewel we gekscherend altijd zeggen ‘Voor je het weet is het weer Kerst!’, is dit toch al over zo’n 4 maand aan de orde. De tijd vliegt, als je doet wat je leuk vind, als je weet waar je het voor doet en als je de doelen op die ellende lange agenda lijst kan afvinken!

Wat is er allemaal gebeurd? Dit jaar hebben we ervoor gekozen om te investeren in nieuwe materialen, in nieuwe transportkarren om materialen verantwoord te vervoeren en de levensduur van onze producten  te verlengen. Qua projecten zal ik je niet vermoeien met een ellende lange lijst, want ja, er is veel gebeurd, teveel om op te noemen en te bang om wat te vergeten. Want ook die klant die even 10 klapstoelen bij ons op kwam halen, heeft bijgedragen aan een mooie start van een nieuw seizoen! Ook voor het personeel waren er mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, rijbewijzen en cursussen zijn voorafgaand en tijdens het seizoen succesvol afgerond. Al dat bovenstaande nemen we mee om vervolgens een vertaalslag te kunnen maken naar nog een efficiëntere workflow.

Het is een proces waarin wij hopen onze kwaliteit te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor zijn we o.a. lid geworden van de branchevereniging ‘Verhurend Nederland’, zodat we kunnen kijken en leren van anderen. Kwaliteit verhogen gaat niet van de een op de andere dag, dus we doen graag een beroep op jouw geduld, maar hopen dat jij, als onze eindgebruiker, hier uiteindelijk  de vruchten van gaat plukken.

Heb je het afgelopen half jaar gebruik van onze diensten gemaakt..?  En zijn er verbeterpunten? Schroom niet om ons hiervan op de hoogte te brengen.. want geen bericht is goed bericht. We kunnen alleen leren van fouten, als we er op gewezen worden.

Aan de inzet en het enthousiasme van alle medewerkers zal het in ieder geval niet liggen. Zonder mopperen, zonder klagen in de zon of in de stromende regen stonden zij ook de eerste helft van het seizoen weer dag en nacht klaar voor TéBé. Vanavond na sluitingstijd even met z’n allen rond de barbecue (die we overigens ook in de verhuur hebben) de oplader er aan zetten, zodat over een kleine 3 weken wij er weer met z’n allen klaar voor zijn!

Voor alle vakantiegangers; fijne vakantie! Voor iedereen die nog een feestje op de agenda heeft staan.. 055-5401200!

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.