Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

28-02-2018 | Je cavia is jarig? Je hebt twee dezelfde sokken aan?

Je cavia is jarig? Je hebt twee dezelfde sokken aan? Je hebt geen gaatjes bij de tandarts? Je hebt geweldige nieuwe schoenen gekocht? Het is de eerste lentedag? Het is de 150ste dag van het jaar? Je bestaat 7.950 dagen?

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Maar ook voor openingen, personeelsfeesten, bruiloften, 21-diners, verjaardagen en jubilea zijn wij u graag van dienst!

Wij adviseren, organiseren, faciliteren en verhuren. Van soeplepel tot statafel van toilet tot compleet ingerichte tent of festivalterrein. Plannen? Plan ze met ons! Kijk gerust rond op onze website voor de mogelijkheden of kom gezellig langs aan de Koningslijn!

 

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.