Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

02-03-2022 | Vacature Buitendienst/Magazijn Medewerker (fulltime)

Vacature Buitendienst/Magazijn Medewerker (fulltime)

Wij van TéBé beschikken over een groot assortiment partyverhuur materialen. We onderscheiden ons in de persoonlijke benadering en dienstverlening. Wij helpen klanten graag vinden wat zij nodig hebben voor hun feest of evenement.

Wat kan je verwachten van een dag bij TeBe?

Geen één dag is hetzelfde. Elke dag nieuwe projecten en andere unieke locaties, maar wat hetzelfde blijft is het orderproces. ’s Ochtends beginnen we gezamenlijk met een kop koffie en nemen we de dag even door. Je pakt de bonnen van jouw route uit het planbord en indien nog niet gebeurd, start je met het laden van de vrachtwagen.  Als je hebt gecontroleerd of je alles hebt, start je de vrachtwagen/auto en begin je aan je route.

Bij aankomst op het afleveradres begroet je de klant en neem je gezamenlijk even door wat er staat te gebeuren. Je levert de materialen netjes af of indien besproken bouw je de materialen ook op. Bij grote projecten is dit met assistentie van je collega’s.

Bij het ophalen van de materialen controleer je of alles weer compleet is en/of er geen schades zijn ontstaan. Eventueel onderhoud zal later op de zaak uitgevoerd worden. Je zorgt dat de materialen weer gereed voor de verhuur zijn, waarna je begint met order picken voor de volgende dag.

Wij zoeken iemand die;
– In het bezit van rijbewijs B is. Rijbewijs BE / C / CE is een pre.
– klantvriendelijk, representatief en servicegericht is.
– zelfstandig en creatief is in het oplossen van problemen op locatie.
– technisch inzicht heeft.
– bereid is om sporadisch in het weekend of in de avonden te werken.

Spreekt bovenstaande jouw aan en herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen?  Stuur dan voor 4 april je sollicitatiebrief en cv dirk@tebe.nl. Voor vragen over de functie kan je bellen naar 055-5401200 en vragen naar Dirk Vos

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.