Verhuur, ondersteuning en advies voor ieder evenement
Bel ons: (055) 540 12 00 | Wij zijn lid van Verhurend Nederland

20-03-2020 | Belangrijk!

– U kunt nog steeds reserveringen bij ons plaatsen.
– Ons kantoor/ magazijn is geopend, maar we hanteren met ingang van vandaag andere openingstijden.
– Dit betekent dat wij op de zaterdagochtend en de woensdagen ons kantoor/ magazijn voor bezoek gesloten houden. Op die dagen zijn wij alleen telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook onze calamiteitendienst (noodnummer) blijft bereikbaar.
– We willen u verzoeken om de komende tijd een goede afweging te maken of het noodzakelijk is om fysiek langs te komen of dat we u ook telefonisch of per e-mail van dienst kunnen zijn. Dit om de veiligheidsrisico’s van u en onze medewerkers zoveel mogelijk in te perken.
– Wij blijven dan ook op gepaste afstand. Inhoudelijk betekent dat bij bestellingen die uzelf komt afhalen wij u vriendelijk willen verzoeken deze zelf te laden en/of te lossen. Mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren, vraag onze medewerkers dit voor u te verzorgen .
– Uiteraard is het nog steeds mogelijk om bestellingen thuis of bij uw bedrijf te laten bezorgen. Echter leveren wij nu af tot aan de voordeur. Voor op- en afbouw werkzaamheden, gaan we graag in overleg voor een goede voorbereiding.
– We begrijpen dat het voor iedereen een lastige en onzekere situatie is op het moment. Heeft u een bestelling staan, maar weet u nog niet of dit doorgang kan vinden aangezien u afhankelijk bent van de ontwikkelingen van het corona virus. Neem even contact met ons op om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe die op wat voor manier (zakelijk of privé) wordt getroffen door het corona virus. Laten we hopen dat de situatie snel onder controle is!

P.s. kleine tip; Onze opblaasbare ooievaars zijn nu alvast te reserveren voor in december.. (just saying)

Nieuwsoverzicht »

  • Advies bij organisatie van evenementen

    Heeft u alles geregeld voor uw evenement? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat er bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van advies over elektriciteit, sanitaire vergunningen tot aan advies over de benodigde aantallen en/of ruimte. Neem contact op voor advies op maat.

  • Levering, inrichting & opbouw

    Wanneer u geen zorgen wilt over vervoer naar en opbouw op uw evenementenlocatie, schakel dan TéBé in. Wij plaatsen alles voor u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement.

  • Partyverhuur in onze verhuurshop

    Zelf direct huren doet u in onze verhuurshop. U vindt hier alle partyverhuurmaterialen van glaswerk, tafels en stoelen tot springkussens en een compleet bruin café. Bestel alles voor uw evenement nu in onze verhuurshop.